Argentinie

Een vakantie naar Argentinië is voor vele Nederlanders en Belgen een droom die uitkomt. Bij velen staat een rondreis Argentinië dan ook hoog op het programma. Het land van Maxima heeft dan ook zo ongelofelijk veel te bieden. Geen enkel deel van Argentinië is hetzelfde.

Reizen door Argentinië
In het noorden vind je de wereldberoemde watervallen van Iguazu. Het midden van het land biedt uitgestrekte vlaktes ook wel Pampa’s genoemd. Argentijnse Cowboys (Gaucho’s) laten hier hun koeien en paarden rennen en grazen. In het Oosten ligt de bruisende hoofdstad Buenos Aires met de kleurrijke wijk La Boca en de opzwepende tango muziek. Het Westen met het bekende wijngebied Mendoza heeft glooiende landschappen en zoals gezegd veel wijnranken. Het Zuiden heeft Patagonie met haar gletsjers, ijsbergen en woestenij. Niet gek dat een vakantie Argentinie hoog op ieders verlanglijstje staat

Argentinië vakantie mogelijkheden
De meeste reizigers kiezen voor een kant en klare groepsreis Argentinië. Daarnaast zijn er reis organisaties waarbij je een individuele reis met huurauto kunt kiezen. Kant-en-klaar en via bouwstenen. Avonturiers en backpackers kopen een los vliegticket, stippelen een eigen programma uit en boeken zelf overnachtingen in hotel, bed & breakfast of guesthouse. Al deze mogelijkheden worden aangeboden bij de Argentinië Specialist. Bekijk het aanbod aan rondreizen, losse vliegtickets en losse hotels hieronder maar eens.