Cambodja

Cambodjaspecialist
Een vakantie Cambodja zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten. Naast het prachtige landschap, schitterende tempels en heerlijke stranden heeft Cambodja een aantal bezienswaardigheden die betrekking hebben op het donkere verleden uit de jaren 70. Geconfronteerd met gruwelijkheden uit het Pol Pot bewind is een rondreis Cambodja een combinatie tussen schoonheid en besef.

Rondreizen door Cambodja

Een rondreis Cambodja toont u de schoonheid van het land. Denk daarbij aan het prachtige tempelcomplex Ankor wat, de prachtige Mekong Delta en het berglandschap in het Oosten. Naast deze indrukwekkende bezienswaardigheden kunt u ook de Killing Fields en de Tual Sleng gevangenis bezoeken. Geheel vrijwillig natuurlijk want niet iedereen zit hier op te wachten. Een rondreis Cambodja kan dus gevarieerd zijn. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het land in combinatie met de geschiedenis.

Cambodja is zoals gezegd een adembenemend land om doorheen te reizen. Daarnaast zult u de nieuwsgierige en vriendelijke Cambodjanen in uw hart nemen. Een afsluiter van een rondreis Cambodja is meestal een verblijf aan één van de stranden zoals die van Sihanoukville. De ideale mix voor een vakantie vindt u in Cambodja.