Costa Rica

Een vakantie Costa Rica is een ontdekkingstocht door de natuur. Vruchtbare vulkanen, tropische regenwouden, rivieren vol leven en groene glooiende heuvellandschappen zijn de kenmerken van dit fascinerende land. Costa Rica betekent letterlijk ‘rijke kust’ en is perfect om een rondreis te ondernemen.

Rondreizen door Costa Rica
Maak een jungletour per boot, ga wandelen in het oerwoud en ontdek apen en vele vogels. Ga relaxen op de schitterende stranden of maak een tocht langs het strand per paard. Een rondreis Costa Rica toont u een land dat de ‘Tuin van Centraal-Amerika’ wordt genoemd. Het nationale park Braulio Carrillo herbergt vele soorten tropische vogels, vlinders, apen en kikkers. Het nationale park Cahuita heeft naast een schitterende jungle witte stranden en vele tropische boom- en plantensoorten. Eén van de eyecatchers is de vulkaan Arenal die hoog boven het landschap uitsteekt. Vanaf veilige afstand zie je de lava stromen. Vooral snachts is dit een prachtig schouwspel.

Houd je van ongerepte natuur in combinatie met een verblijf aan parelwitte stranden? Dan biedt het adembenemende en relaxte Costa Rica de rondreis van je dromen! Bekijk het veelzijdige aanbod aan rondreizen op deze Costa Rica pagina maar eens.