Curacao

Curacao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen is onder Nederlanders en Belgen één van de populairste eilanden om te genieten van een heerlijke zonvakantie. Dit eiland, wat tot voor kort behoorde tot het Nederlands Koninkrijk, heeft alle ingredienten die liefhebbers van zon, zee en strand nodig hebben. Een tropische temperatuur gedurende het gehele jaar van gemiddeld 30 graden, helder azuurblauw water en schitterende met palmbomen omringde stranden. Wie wil er bij deze kenmerken nu niet genieten van een vakantie Curacao. Bekijk snel de mogelijkheden bij de Curacao Specialist.

Vakantie Curacao
Dit prachtige zonovergoten eiland ligt in het midden van de ABC-eilanden. Aruba ligt ten westen en Bonaire ten oosten van Curacao. Wanneer je op dit eiland aankomt voor een vakantie zul je versteld staan van de mogelijkheden op het kleurrijke Curacao. Naast geniet van zon, strand en zee heeft Curacao prachtige historische gebouwen, een schitterende natuur en een swingend uitgaansleven. Bon Bini Curacao, oftewel “Welkom op Curcao” zult u horen bij aankomst op dit zonovergoten eiland. Geniet, ontspan en vermaak u op Curacao.

Vliegtickets Curacao
Als je een los vliegticket Curacao wilt boeken vind je bij de Curacao specialist het goedkoopste ticket. Alle vliegticket maatschappijen worden namelijk vergeleken. Vanaf Schiphol vliegen de KLM en Arkefly direct op Curaçao. Sinds kort is er een goedkope optie bijgekomen, namelijk vliegen vanaf Dusseldorf met Air Berlin. Met name voor degenen die in het Oosten en Zuiden van Nederland worden is Dusseldorf een goedkoper alternatief door de kortere reistijd naar de luchthaven en de scherpe vliegticket prijs Curacao.