Mexico

Een vakantie Mexico biedt fantastische mogelijkheden. Voor iedereen die van parelwitte stranden en traditie houdt is Mexico het vakantieland bij uitstek. Zowel goedkope als luxe zonvakanties en indrukwekkende rondreizen kunnen in Mexico ondernomen worden. Een vakantie Mexico biedt een mix tussen zonnige stranden en oude cultuur. Bezoekt de mysterieuze Maya-tempels die verborgen liggen in het oerwoud. Maak wandelingen langs traditionele indianendorpjes en bezoeken oude Spaans koloniale stadjes. U kunt dit doen via een in Nederland geboekte georganiseerde rondreis of via dagtrips vanuit de badplaats waar u geniet van een welverdiende zonvakantie.
Zonvakanties Mexico – De populairste badplaatsen
De badplaatsen om een strandvakantie Mexico te houden liggen zowel aan de westkust als de oostkust. Aan de oostkust, op het schiereiland Yucatan, liggen de populaire badplaatsen zoals Cancun en Playa del Carmen. Deze aan de Caribische zee gelegen kuststrook wordt ook wel de Ruta Maya genoemd en biedt zowel goedkope als luxe zonvakanties.
Acapulco en Puerto Vallarta zijn de populairste badplaatsen aan de Westkust van Mexico. Luxe all-inclusive resorts worden afgewisseld met gezellige familiehotels. De accommodaties aan zowel de oostkust als de westkust van Mexico liggen vaak direct aan het strand en de zee.
Rondreizen Mexico – Groepsreizen en individueel
Om Mexico te ontdekken kom je eigenlijk aan één rondreis te kort. Daarvoor is Mexico te groot om alles binnen 3 weken te ontdekken. De meeste reizigers boeken een groepsreis of individuele trip op het schiereiland Yucatan. Hier is namelijk de oude traditionele Mayacultuur met al zijn geheimen te vinden. Een rondreis duurt vaak tussen de twee en drie weken.