Groepsreizen

De mooiste plekjes en bezienswaardigheden van een land worden het beste gezien via een groepreis. U reist met mensen die dezelfde interesses en passie hebben. Samen kunt u zich optrekken en de mooiste plekjes van een land of regio ontdekken. Met een groepsreis leert u een land pas echt kennen. Door begeleiding van ervaren gidsen wordt u alles over het te bezoeken land, streek en bezienswaardigheid verteld.

Bij de Groepsreizen Specialist vindt u een uitgebreid aanbod van groepsreizen naar de meest populaire landen, regio’s en bestemmingen. Bij onze groepreis partner worden groepsreizen getoond van de beste groepsreis specialisten. Per land, regio en duur worden de mooiste rondreizen per groep weergegeven.

Voordelen van een groepsreis
De voordelen van reizen in een groep zijn ongekend.
Je leert nieuwe mensen kennen.
De mede reisgenoten zijn gelijkgestemd
Doordat zaken als transport, accommodatie en gidsen al geregeld zijn, heb je meer tijd over om van het land te genieten.
Je weet van tevoren hoeveel je zult moeten uitgeven aan je reis. Meestal zijn alle kosten inbegrepen.
Door ervaren reisbegeleiders komt u veel te weten over een land of gebied.
In een groep reizen naar wat risicovolle landen is in de regel veiliger dan alleen.

Groepsreis specialisten aanbod
De groepsrondreizen aangeboden bij de Groepsreizen Specialist zijn comfortabel, veilig én aantrekkelijk geprijsd. Hieronder tonen wij een selectie van de mooiste groepsreizen per continent. Via de groene button heeft u de mogelijkheid om meer groepsreizen te selecteren. U kunt een selectie maken op land, duur van de groepsreis, budget en aanbieder.