Vakantie Brazilie

Een vakantie Brazilië is veelzijdig. Carnaval, muziek, stranden, ongekende natuur en metropolen. Dit is Brazilie in een notendop. Ieder jaar neemt het toerisme naar Brazilie toe. Naast spectaculaire rondreizen en heerlijke ontspannen strandvakanties neemt een bezoek aan de bruisende werelsteden Rio en Sao Paulo enorm toe. Met name het carnaval in Rio de Janeiro en zakenreizen naar Sao Paulo zorgen voor deze toename.

Rondreizen door Brazilie
Brazilië staat bekend om haar natuurschatten. Wordt één met de natuur in de nationale parken en het Amazonegebied. Sta oog in oog met apen, zie de kleurijke vogels vliegen en pruttel met een kano de Amazone af. Wat is er mooier dan een verblijf midden in de uitgestrekte jungle van de Amazone? De mooiste rondreizen zijn door Brazilie.

Strandvakanties Brazilie
Brazilie wordt ook steeds populairder als strandvakantie bestemming. De vliegtijd naar de prachtige stranden in het noordoosten van Brazilie is korter dan de Antillen, stukken goedkoper en de stranden zijn er mooier. Prachtige baaien, kabbelende golven en maagdelijk witte zandstrand zijn met de heerlijke Braziliaanse muziek op de achtergrond een waar genot om aan te relaxen.

Brazilie Specialist