Vakantie Oeganda

De “Parel van Afrika” zoals Oeganda ook wel genoemd wordt is een land met een grote variatie. Bijna elk landschap dat in overige Afrikaanse landen te vinden is komt samen in Oeganda. Dit Afrikaanse land dat een rondreis of safari land in opkomst is heeft vakantiegangers veel te bieden. Een rondreis Oeganda brengt u in één van de mooiste landen van Afrika.

Het groene heuvelachtige landschap, schitterende meren, uitgestrekte wildparken, regenwouden zorgen ervoor dat de natuur uniek is. Dit en de fascinerende berggorilla’s zorgen ervoor dat een rondreis Oeganda bij velen hoog op de verlanglijst staat. Ontdek Oeganda zelf tijdens een afwisselende rondreis per groep of individueel!”]

Oeganda, het land van de gorilla jungletochten en de schitterende natuur brengt u in extase. Deze primaten en de aanverwante himpansee vind u in de tropische jungle Kibale Forest. Naast een bezoek aan de gorilla’s kunt u dmv een safari wild spotten in het Queen Elizabeth Nationaal Park. Naast jeepsafari’s en wandeltochten kunt u hier ook prachtige boottochten maken. Spot bijvoorbeeld de nijlpaarden en ontdek de vele vogelsoorten. Vogelliefhebbers komen tijdens een rondreis of safari dus ook aan hun trekken.