Vakantie Tanzania

Een safari Tanzania spreekt veel mensen tot de verbeelding. Wat is er indrukwekkender dan door de wereldberoemde Serengeti en de Ngorongoro te rijden met op de achtergrond de imposante Kilimanjaro? Samen, met vrienden of uw gezin worden intense momenten beleefd. Een safari om nooit te vergeten.

Tanzania – decor van schoonheid
Tanzania is een land van contrasten; de imponerende Kilimanjaro, de krater van Ngorongoro en de savanne van de Serengeti. Tanzania toont het decor van wildebeesten, zebra’s giraffen, olifanten en vele andere dieren. Een safari of rondreis is de ultieme manier om één met de natuur te worden.

Tanzania is het paradijs om een safari te ondernemen. De vele nationale parken zoals Amboseli, Ngorongoro, Serengeti en Masai Mara hebben ieder unieke kenmerken. Ontdek de wild- en vogelsoorten in deze parken en verblijf na de safari of rondreis aan de parelwitte stranden van Zanzibar. Tanzania heeft alles. Ideaal om een safari met een strandvakantie te combineren.

Tanzania – safari en strand
Dring tijdens een rondreis of safari Tanzania diep door in het traditionele Masai-land. Voel de sfeer in Serengeti en kijk over het weidse landschap van de Ngorongoro krater. Als de avond valt hoort u ontspannen de geluiden van wilde dieren vanuit uw lodge of tentenkamp. Geniet aan het einde van uw safari aan de stranden van Zanzibar. Bekijk het aanbod aan safari’s en rondreizen Tanzania bij de Tanzania Specialist. Ontdek het leven in haar zuiverste vorm.

Zanzibar is een eiland dat deel uitmaakt van Tanzania, aan de oostkust van Afrika en bevat alle ingrediënten voor een mooie vakantiebestemming. Naast veel oude invloeden bestaat de omgeving uit prachtige flora en fauna. De stranden zijn voor veel mensen dé reden om een zonvakantie naar Zanzibar te boeken. Je kunt er niet alleen lekker bruin worden, de koraalriffen zijn populaire plekken om te duiken. Nog altijd zijn specerijen het belangrijkste exportproduct. In de gelijknamige hoofdstad komt de geur van kruidnagel je al tegemoet.