GO UP
Image Alt

Tour List

rondreizen-australie privereis

Een privereis Australië is een onvergetelijke ervaring. Je voelt volledige vrijheid tijdens een individuele rondreis door Australië. Maakt kennis met al het moois dat Australie te bieden heeft. Uitgestrekte Outbacks, parelwitte stranden, kangoeroes, glooiende bergen, hippe steden, Aboriginal cultuur en fantastische natuur. 6 gevarieerde reizen worden aangeboden. Vanaf 20 tot 32 dagen. Ontdek de hoogtepunten…

Euro2799 / per person
Thailand-eiland-hoppen privereis

Houd je van afwisseling, van strand en heb je altijd al eens op de tropische eilanden van Thailand willen vertoeven? Tijdens deze rondreis ga je genieten van de drie tropische eilanden Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao.

Euro1599 Euro1499 / per person
peru-groepsreizen Groepsreis

Ontdek Peru, één van de meest mystieke landen ter wereld. Het is de bakermat van het Incarijk dat eeuwenlang een groot deel van Zuid-Amerika domineerde.

Euro2000 Euro1829 / per person
a Wandelreis

Zoek de hoogte op in Frankrijk! Het Parc National des Écrins staat bekend als het mooiste hooggebergte van de Franse Alpen, en ach vooruit, misschien wel van Europa!

Euro1700 / per person
reizen-mongolie Treinreis

De meest legendarische treinreis voert je vanuit Rusland dwars door Siberië naar Mongolië en China. Deze treinreis is onovertrefbaar. Niet alleen krijg je een goed beeld van de landen en steden die je onderweg bezoekt, ook het leven in de trein is een avontuur op zich.

Euro4100 Euro3999 / per person
safari-tanzania Safari

Tanzania biedt ongetwijfeld de meest indrukwekkende parken van Oost-Afrika. Naast de krater van Ngorongoro en de Serengeti, heeft ook Tarangire een zeer gevarieerd dierenrijk.

Euro3663 / per person
a Duikvakantie

Levendig en kleurrijk, dat is Curaçao boven en onder water. Duiken rondom is dan ook favoriet onder velen. Vele kleurrijke vissen en koraal kom je tijdens een duik tegen. Genoeg te zien en te ervaren. Duiken Curacao is dan ook fantastisch!

Euro999 Euro889 / per person
10 tot 15 dagen
f Groepsreis

Tijdens deze complete en avontuurlijke rondreis door Noord-India maken we kennis met een wereld die herinneringen oproept aan de sprookjes van Duizend-en-één-nacht.

Euro1750 Euro1629 / per person