Vakantie Zuid Afrika

Een vakantie Zuid-Afrika is de ideale manier om de natuur en het wildlife te ontdekken. De Regenboognatie zoals Zuid Afrika ook wel genoemd wordt, heeft een enorme variatie aan kleuren, culturen en tradities. In de vele wildparken kunt u uitgebreide safari’s met uw huurauto of bus maken en kennismaken met het rijke dierenleven. De enorme variatie vraagt om een zeer divers reisaanbod en dat heeft de Vakantie Reizen Specialist Zuid Afrika te bieden. Of u nu in groepsverband wilt rondtrekken of individueel, kies zelf wat voor u de meest geschikte safari is.

Op safari of een rondreis in Zuid Afrika. Iedereen heeft zijn eigen manier om een vakantie Zuid Afrika te beleven. De één onderneemt een safari met vrienden, de ander als koppel, velen maken een groepsreis en weer anderen ondergaan een Zuid Afrika safari met kinderen. Mogelijkheden in overvloed. Een safari of rondreis is een waar avontuur. U kampeert midden in de bush bij een kampvuur of in een luxe lodge. U rijdt over de savanne per jeep, of wandelt door de aantrekkelijke natuur. Door het aanbod aan safari’s bij de Zuid Afrika specialist denken wij dat uw droomsafari vast en zeker hier te vinden is.

Zuid Afrika wordt als een top safari bestemming gezien maar wordt meestal in de zomermaanden (juli- augustus- september en oktober) aangeprezen zowel in de boeken als door de meeste touroperators. Maar Zuid Afrika heeft ook veel te bieden buiten het hoogseizoen om. Er is een uitgebreid -all weather- wegennet in de diverse wildparken. Dieren zijn er altijd en overal, dus je hoeft niet te denken dat je minder kunt te zien is door overmatige begroeiing. Daarbij komt nog kijken dat de wildparken in Zuid Afrika een stuk minder druk zijn in het laagseizoen en dat lodges en vliegverkeer vaak scherpere prijzen kunnen aanbieden en meer flexibel zijn met het maken van een package.